Drop gelir e-ticaret eğitim seti ile siz de hayalini kurduğunuz online işinizi kurabilirsiniz. Hemen başlamak için tıklayabilirsiniz.

23 Mart 2024 Cumartesi

Stoksuz E-Ticaret Nedir? Avantajları Nelerdir?

Stoksuz E-Ticaret Nedir? Avantajları Nelerdir?

Teknolojinin gelişimi ile birlikte evimizden çıkmadan neredeyse tüm ihtiyaçlarımızı internetten temin edebiliyoruz. Bu elbette müşteriler açısından oldukça büyük bir kolaylıktır. Bununla birlikte satıcı açısından da muhteşem gelir fırsatı yaratmaktadır. Klasik ticaret modeline göre e-ticaret yönteminde dünyanın büyük bir kısmına ulaşmanız mümkündür. Ancak bir e-ticaret sitesi kurmak için binlerce lira harcamak gereklidir. Bu durumu aşmanın yolu ise yani sermayesiz binlerce lira haracamadan e-ticaret işine girmenin tek yolu stoksuz e-ticaret modelidir. Peki stoksuz e-ticaret nedir, avanatajları nelerdir inceleyelim.

Stoksuz E-Ticaret Nedir?

Teknoloji sayesinde depo, sermaye, kargo işlemleri veya muhasebe işlemleri gibi tüm zaman alan prosedürleri ortadan kaldıran ve size sürekli şekilde kazanç sağlayan sisteme stoksuz e-ticaret diyebiliriz. Stoksuz e-ticaret tedarikçileri ile anlaşarak onlardan alacağınız bir kod dizisi sayesinde ister kendi siteniz üzerinden isterseniz sanal pazarlarda ürün satışı sağlayarak para kazanbilirsiniz.
E-ticaret denildiğinde akıllara ilk gelen Amazon, aliexpress, ebay gibi dünya devleri geliyor. Mesela Amazon, dünya devi olmasına rağmen kendisine ait bir ürün satmıyor. Buna rağmen e-ticaret sektöründe zirvede yer alıyor. Ülkemizde de aynı mantıkla çalışan ve bazıları ise kendi ürünlerini de satan platformlar mevcut. Hepsiburada buna örnek olabilir. Hem kendi ürününü hem de dileyen satıcıların ürünlerini satmaktadır. Gittigidiyor ise zaten bir ebay sitesidir. Bu sistemlerin hemen hemen hepsi satışlarını stoksuz e-ticaret modeli ile yapıyorlar. Bunun yanında ise stoklu ticaret ile destek yapanlar da mevcuttur.

Stoksuz E-Ticaretin Avantajları Nelerdir?

Türkiye'de stoksuz e-ticaret modeli ile çalışan birçok kişi mevcuttur. Özellikle yabancı dili iyi olanlar sınırları aşarak bu işi Amazon üzerinden yapmaktalar. Bununla berbaer yerel siteler üzerinden satış yapanlar da vardır. Ayrıca kendi e-ticaret sitelerini kuran ve iyi bir reklam yatırımı ile marka olan stoksuz e-ticaret siteleri de vardır.
Peki bu ticaret modelinin avantajları nelerdir dersek şu şekilde sıralayabilirim:
  • Depo kiralaması için sermayeye gerek yoktur,
  • Ürün için siparişi toptan değil ürün satıldıkça verirsiniz,
  • Fatura veya muhasebe işleri ile uğraşmazsınız,
  • Firma kurmanıza gerek yoktur,
  • Yüksek meblalarda sermayenizin olmasına gerek yoktur,
  • Dünya pazarına satış yapma imkanınız vardır,
  • Kargo takibi veya gönderim işlemleri ile uğraşmazsınız,
Bunlar başlıca avantajları diyebiliriz. Kısaca bu ticaret modelinde bize düşen ürünlerin satışını sağlamaktır. Satış olur ve ürün parası müşteriden alınan paradan kesilir ve geriye kalan mebla hesabınıza yatar. Genel mantık bu olsa bile çalıştığınız sistemlere göre ek masraflar eklenebilir. Bunun için ürünlerin datasını alırken şartları iyi araştırmanız gereklidir. Hatta ücretli alımlarda size ek masraf çıkarılıp çıkarılmayacağını sorgulamanız önemlidir.

Neden Drop Gelir E-Ticaret Eğitimi Alınmalıdır?

Eğer ciddi anlamda bu işe girmek istiyorsanız bazı konularda bilgi sahibi olmanız gereklidir. Bu konuları deneme yanılma yolu ile öğrenebilirsiniz. Ancak bu durum size hem zaman hem de nakit kaybına neden olur. Bu nedenle profesyonel bir uzman desteği ile işe başlamak size hem zaman hem nakit avantajı sağlayacaktır. 
Stoksuz e-ticaret modeli için eğitim ücretleri genel olarak 4 hanelidir. Hatta bazı kişiler Dolar karşılığı bu eğitimleri vermekteler. Hemen hemen bu konu ile ilgili araştırma yaptığınız zaman karşınıza çıkan reklamlardaki eğitimler için bin Dolar gibi ücret istemekteler. 
Size önerdiğim Drop Gelir E-Ticaret Eğitimi bunlardan farklı ve 22 yıllık sektör deneyimine sahip Mustafa Koca tarafından hazırlanmıştır. Kendisine ait zaten şuan üç pazaryeri mağazası, iki e-ticaret sitesi ve instagram butiklerini yönetmeye devam ediyor. Bu sistemler üzerinden 50 bin çeşit ürün sunuyor. Yani asıl kazanç kaynağı stoksuz e-ticarettir. Bu nedenle eğitimin fiyatı tamamen sembolik denilecek kadar ucuz yapılmış. Bu fırsatı değerlendirmek için hemen http://bit.ly/dropgelir adresini ziyaret etmeniz yeterlidir.
Şimdi Yazımı Paylaşın! :     Facebook Twitter Stumble Digg
Yer: Türkiye

1 yorum:

  1. Gerçekten çok iyi bir eğitim olmuş. Çok kısa sürede kazandırmaya başladı
    Eğitimin fiyatı kazandırdığını yanında hiç bir şey bence...

    YanıtlaSil

Yorumunuz onay sonrası yayına alınacaktır. Bu nedenle spam yorum yapmayınız.

Popüler Yayınlar